Mijailović: Arena htela da raskine ugovor!

Nastavlja se novi sukob Crvene zvezde i Partizana, koji je ovoga puta eskalirao zbog termina u Štark Areni.

Nebojša Čović je izneo nove detalje oko ugovora Partizana sa Arenom, a tim povodom se oglasio i Ostoja Mijailović koji je ispričao je ugovor između kluba i najveće dvorane u Srbiji pokušan da se raskine.

– Zaista mi je žao što moram da ponovo odgovorim na neistine koje su iznete na račun kluba čiji sam predsednik evo već sedmu godinu. Ukratko, Košarkaski klub Partizan ima važeći ugovor Arenom do 2026. godine. On je potpisan po tržišnim uslovima. Ugovor nije raskinut, niti može biti raskinut jer KK Partizan na današnji dan nema niti jedan dinar dospelog duga prema Areni. Mi svoje obaveze plaćamo redovno, na mesečnom nivou. Na osnovu važećeg ugovora, definisani su naši termini i oni su svi popunjeni. Da nisu, sigurno bi izašli u susret Areni pre svega, pa i gradskom rivalu, rekao je Mijailović za B92.

Dodao je Ostoja Mijailović da je rukovodstvo Arene pokušalo da raskine ugovor, bezuspešno, i završio sa ovom temom.

– Ipak, zbog naših potreba to prosto nije moguće. Istina je da je rukovodstvo Arene u maju mesecu pokušalo da jednostrano raskine naš ugovor, ali mi to nismo dozvolili jer nije bilo pravnog osnova za tako nešto. Pošto se naš klub po ovoj temi više neće oglašavati, molim učesnike u ovoj besmislenoj raspravi da ne manipulišu javnošću i ne iznose netačne informacije, završio je predsednik Partizana.

Povodom svega oglasio se i direktor Arene Goran Grbović, koji je pokušao da smiri tenzije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Veliki derbi bez Srba!

Srpski golman Marko Dmitrović neće biti u sastavu Sevilje za večerašnji gradski derbi protiv Real Betisa, koji se igra...

POVEZANE OBJAVE