Duljaj u problemima pred Novi Pazar

U derbiju 14. kola Superlige Srbije, fudbaleri Partizana u ponedeljak od 15 časova gostuju u Novom Pazaru.

Pred put u Novi Pazar, sutrašnju utakmicu je najavio trener Partizana Igor Duljaj.

-Prvo moram da pozdravim predsednika FK Novi Pazar, Bajra Župića. Kao dete sam imao prilike da uživam u njegovim utakmicama, svi znamo koliko je bio borben. Nisam ga video skoro 30 godina i sada ću imati tu priliku.

Kroz istoriju se pokazalo da je Novi Pazar crno-beli grad, da odatle dosta igrača dolazi u Partizan. Imamo dosta prijatelja, ali na terenu će biti malo drugačije, Ljajić, Šćepović, koji su ponikli u Partizanu imaće dodatni motiv. Imamo i Sumu koji nije otišao na najbolji način iz Partizana, tako da će nam biti teška utakmica, a ujedno i najvažnija utakmica  u ovom trenutku.

Novi Pazar je odličan tim, nije lako dobiti Vojvodinu, Čukarički, ne hvalim ih, ali pričam kako jeste. Žao mi je što neće biti publike, bila bi to prava brazilska atmosfera, tako da će igrači jednog i drugog tima biti lišeni podrške sa tribina, rekao je Duljaj.

 Trojica igrača su pod znakom pitanja za sutrašnju utakmicu.

Imali smo nekoliko problema. Nemam razloga da krijem tim. Juče Severina nije trenirao, Zahid ima temperaturu. Sitniji problemi, ali dovoljno da me poremete. Uvek moram da sačekam taj poslednji trening da vidim ko može da igra, tako je i danas. Kanute takođe oseća bol u primicaču...”, otkrio je Duljaj.

Sinoć je grupa od nekoliko stotina navijača Partizana došla na trening ekipe kako bi crno-belima pružili podršku pred gostovanje u Novom Pazaru.

-Lepo je kad nas neko tako prijatno iznenadi i ta radost igrača i celog našeg kolektiva pokazuje da imamo veliku podršku. Nažalost, biće sablasna atmosfera, bez publike. U ovom trenutku razmišljamo samo o Novom Pazaru.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE