Navijač Partizana kažnjen zbog nedoličnog ponašanja u Vitoriji

Tokom utakmice Partizana i Baskonije u Evroligi, jedan navijač srpskog kluba je uhapšen zbog seksualnog uznemiravanja žene iz obezbeđenja.

Kako prenosi El Koreo, navijaču Partizana, poreklom iz Crne Gore, oduzet pasoš zbog seksualnog zlostavljanja u Vitoriji. On se nije vratio u Beograd sa ostalim pristalicama Partizana, već je u subotu doveden na sud, gde je osuđen za svoja dela tokom meča.

Njemu je izrečena novčana kazna i oduzet pasoš na naredne tri godine kao kazna za radnju koja je okarakterisana kao seksualni napad. Tamošnja policija je muškarcu izdala dozvolu za povratak u Srbiju, prenosi El Koreo.

Tokom četvrte četvrtine, dvojica navijača gostujućeg tima udarila su nogom o ogradu jednog od navijačkih delova u Buesa Areni i u sedišta, od kojih su neka ozbiljno oštećena.

Tada je reagovalo obezbeđenje u dvorani i pokušalo da odvede dvojicu navijača. Tokom sukoba dve strane, jedan od navijača je iznenada prišao ženi koja radi u obezbeđenju, koja je pokušala da se izbori sa situacijom i u dva navrata je poljubio, piše El Koreo.

Muškarac je priveden i zadržan u lokalnoj policijskoj stanici. Prihvatio je brzo suđenje, a sudija ga je u subotu osudio za seksualni napad.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Makabi u nepovoljnom položaju pred meč u Atini

Makabi putuje u Atinu na megdab Panatinaikosu, a trener Ponosa Izraela Oded Kataš  potvrdio je da Vejd Boldvin neće...

POVEZANE OBJAVE