Obradović nakon pobede: Evo šta je izjavio trofejni trener

Košarkaši Partizana savladali su Split u gostima rezultatom 76:53, u utakmici šestog ABA lige.

Nakon utakmice svoje utiske izneo je trener Partizana Željko Obradović.

 –Nije nova situacija da posle utakmice u Evroligi za manje od 48 sati igramo utakmicu ABA lige i naravno da je najvažnije da se poseduje dovoljno energije za meč i motivacija. Mislim da je ekipa izašla sa ciljem da odigra dobru utakmicu. Odigrale smo neke dobro, neke i ne toliko, ali dovoljno da se pobedi ekipa Splita. Mislim da oni mogu isto dosta bolje, da ovaj igrač Šorter nije dovoljno spreman. On je veoma važan i mislim da će dosta toga doprineti, ja im želim svu sreću u nastavku. I naravno želim da se zahvalim splitskoj publici na lepoj dobrodošlici i svim ljudima ovde na fenomenalnom gostoprimstvu. To hoću da istaknem, osećali smo se jako prijatno u Splitu, rekao je trofejni trener.

Upitali su Željka odakle mu tolika energija da vodi tim sa takvom emocijom.

– Da nema toga ne bih verovatno ni sedeo na klupi. Pokušavam to da prenesem na igrače. Mislim da to vide. Dok je toga, ja ću raditi ovaj posao, kada ga ne bude, mislim da neće biti nikakvog smisla više, jasan je Obradović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda pustila u prodaju karte za TSC

Fudbaleri Crveni zvezde će u četvrtak dočekati na svom terenu TSC u derbiju 33. kola Superlige Srbije. Crveno-beli su obavestili...

POVEZANE OBJAVE