Hvang: Spremni smo da damo sve od sebe, razumeo sam pismo navijača

U meču 4. kola Lige šampiona, fudbaleri Crvene zvezde dočekuju ekipu Lajpciga. In Bom Hvang je na konferenciji za novinare na stadionu “Rajko Mitić” izneo očekivanja pred meč.

-Nisam u ovom trenutku apsolutno zadovoljan svojim nastupima i partijama koje pružam. Adaptiram se na domaće prvenstvo i nove saigrače. Takođe, prvi put u karijeri igram Ligu šampiona. U budućnosti želim još više da napredujem, a mogu da obećam da ću lično, ali i uz ekipu igrati sve bolje. Potrudiću se da pomognem timu kako bi ostvarili pobede u budućnosti i naravno kako bi osvojili titulu. Za sutrašnji duel protiv Lajpciga je bitno da se držimo taktike i dogovora. Spremni smo da damo sve od sebe kako bi obradovali navijače Crvene zvezde, istakao je Hvang, a zatim i dodao:

-Igrali smo do sada tri utakmice u Ligi šampiona, ali još uvek nismo uspeli da pobedimo. Veoma je važno da na meču protiv Lajpciga ostvarimo pozitivan rezultat, pogotovo što igramo na našem stadionu pred domaćom publikom. Pokazali smo u Nemačkoj da možemo da igramo i nadmećemo se protiv odličnog protivnika. Verujemo da na Marakani uz snagu navijača, kao što je to istakao trener Barak Bahar, možemo do uspeha. Verujem u našeg 12. igrača, da sa njihovom energijom sutra možemo do trijumfa.

On je rekao da su igrači svesni važnosti narednog duela, kao i koliku težinu sa sobom povlači dres Crvene zvezde.

-Pismo od navijača sam dobio na engleskom jeziku, ali sam ga u potpunosti razumeo kao i svi saigrači. Kada sam pročitao sadržaj poruke shvatio sam koliko je klub zvezdašima važan i dragocen. U potpunosti smo razumeli zašto na terenu i van njega moramo da pružimo sve od sebe kako bi smo predstavili Crvenu zvezdu na pravi način. Mislim da celokupan naš napor, trud, zalaganje i stav treba da pokaže šta nama zapravo znači klub za koji nastupamo, ne samo navijačima. Spremni smo da sutra na meču protiv Lajpciga to pokažemo, zaključio je Hvang.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Otkazan sastanak upravnog odbora Partizana

Sednica Upravnog odbora FK Partizan, koja je trebalo da bude održana danas, otkazana je u poslednjem trenutku. Kako javlja Kurir,...

POVEZANE OBJAVE