KRALJEVSKI DOČEK: Registruj se, deponuj i osvoji 120.000 DINARA!

Veličanstveno iznenađenje za novajlije! Registruj se u Meridianu i osvoji 100% bonusa na prvi depozit!

Meridian nastavlja da misli na svoje zadovoljne igrače. Pored fantastičnih promocija u kojima mogu uživati postojeći, spremno je neodoljivo iznenađenje i za NOVOREGISTROVANE IGRAČE.

Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravo je vreme da se REGISTRUJETE! Odmah nakog REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno 4.000 DINARA koje možete iskoristiti za sport i slot.

Ali, to je tek početak zabave. Avantura se nastavlja nakon prvog uplaćenog depozita. Potrebno je da na vaš korisnički nalog uplatite bar 500 DINARA i možete osvojiti 100% BONUSA NA PRVI DEPOZIT.

Veći depozit vam donosi šansu da osvojite veći bonus sve do maksimalnih 120.000 DINARA. Potrebno je da vaš ukupan ulog bude dvostruko veći od vašeg depozita u danu uplate i otključavate BONUS SREDSTVA!

Da stvar bude bolja, od sada vas u Meridianu očekuje i EPIC JACKPOT! Pitate se kako do njega? Potrebno je da uživate u bilo kojoj igri iz sekcije “slotovi” na sajtu meridianbet.rs! Džekpot puca između 20 i 26 MILIONA DINARA! Možda si baš ti naš sledeći MILIONER!

Poseti Meridian i uživaj u festivalu nestvarnih promocija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sferopulos posle Mege govorio o selidbi u Pionir za finale

Košarkaši Crvene zvezde su ubedeljivo započeli plej-of seriju protiv Mege i došli do vođstva 1-0. Janis Sferopulos je bio zadovoljan...

POVEZANE OBJAVE