Runi o problemima tokom igračke karijere

Menadžer Birmingema i legendarni fudbaler Vejn Runi je u podkastu ragbi legende Roba Barlova priznao da je godinama unazad spas tražio u alkoholu i da mu je dugo trebalo da zatraži pomoć.

Slavni fudbaler imao je problema sa alkoholom tokom karijere.

Imao sam mnogo različitih izazova, na terenu i van njega, a moj izlaz bio je u alkoholu. U ranim dvadesetim, provodio bih po nekoliko dana kući i ne bih izlazio, pio sam do besvesti. Nisam želeo da budem okružen ljudima, jer se ponekad stidite i osećate da ste izneverili one oko sebe, rekao je Runi i dodao:

-Nisam znao kako da se nosim sa svim, izabrao sam alkohol da pokušam da sve to podnesem. Bilo je oko mene ljudi sa kojima sam mogao da razgovaram, ali sam izabrao da to ne radim i pokušao sam da se nosim sa svim. Kada to učinite i ne prihvatite pomoć, možete se naći na dnu i ja sam nekoliko godina bio tamo. Zahvalan sam na tome što sada mogu javno da pričam o stvarima kroz koje sam prošao.

Barlov je pitao Runija i ko mu je bio najbolji, a ko najgori saigrač u Junajtedu.

Najbolji je verovatno bio Daren Flečer. Najgori, ima ih dosta na koje bih mogao da pomislim! Na terenu verovatno Nani. Bilo je frustrirajuće igrati sa njim, jasan je Runi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRAVI TENISKI KLASIK: Iga Švjontek osvojila Madrid posle drame u okršaju dve prvoplasirane! (VIDEO)

Prva teniserka sveta Iga Švjontek trijumfovala je na turniru u Madridu, pošto je u finalu savladala Arinu Sabalenku. Bio...

POVEZANE OBJAVE