Šou Nikole Jokića na konferenciji za medije (VIDEO)

 Srpski košarkaš Nikola Jokić je nakon pobede Denvera nad Nju Orleaonsom od 134:116 napravio konferenciju za štampu koja nije viđena do sada.

Jokić se pojavio, seo i rekao: 

– Znam šta ćete da me pitate, pa da počnemo.

Potom je napravio svoju anlizu meča, oduševio novinare i otišao. Nijedno pitanje nije bilo potebno da mu se postavi.

– Džulijan je baš bio dobar danas. IMao je veliki uticaj danas na igru, doneo nam je energiju koja nam je bila potrebna da pogađamo. Imamo puno samopouzdanja sa njim na terenu. Mislim da bi samo mogao da bude malo agresivniji, zbog njega samog. On gleda da igra za druge, što hje dobro, ali mislim da bi nam pomoglo da je malo agresivniji, rekao je Jokič i dodao:

– Takođe, treća četvrtina nam je bila zaista neverovatna. Posebno, posle prvog poluvremena kada nismo imali energiju i kada se lopta nije kretala. Završili smo meč sa 37 asistencijama i 9 izgubljenih lopti. U provm poluvremenu nismo igrali za druge. Neću reći, sebičnu košarku, ali imali smo mnogo pokušaja za tri poena. Nismo imali fokus u prvom poluvremenu, ali smo dobili meč u drugom poluvremenu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KK PARTIZAN SPREMA VELIKI POVRATAK!? Miljenik navijača se vraća u crno-beli tabor?

Pre nekoliko dana predsednik Partizana Ostoja Mijailović rekao je kako se uveliko radi na pojačanjima i kako bi moglo...

POVEZANE OBJAVE