NOVO POJAČANJE PARTIZANA: Prvi utisci centra crno-belih

Košarkaški klub Partizan doveo je juče peto pojačanje u ovoj sezoni.

Reč je o brazilskom centru Bruno Kaboklu, koji će tako pojačati konkurenciju crno-belih ispod koša. On je za televiziju Partizan izneo svoje prvi utiske.

-Za mene je Partizan poseban, znao sam da je veliki klub. Već sam video ljubav i strast navijača, tim me je lepo prihvatio, počastvovan sam, rekao je Brazilac pred prvi timski trening i dodao:

-Kad sam potpisao, mnogo prijatelja mi se javilo sa porukom da ću igrati za najboljeg trenera u Evropi. Već poznajem neke momke, imamo odličan tim. Veoma sam uzbuđen i ne mogu da dočekam da zaigram za ovaj klub.

Kaboklo u Partizan dolazi iz Venecije, sa kojom je potpisao ugovor krajem juna ove godine, a sa Partizanom će prvi put igrati u Evroligi.

-Biće teško, ali daću sve od sebe, nadam se da mogu da doprinesem od starta. Biću fokusiran da to uradim. Znam šta mogu i šta mogu da donesem – skokovi, prisustvo pod košem, energija. Uvek pokušavam da odigram jako svaki meč i nastaviću tako, zaključuje Kaboklo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sferopulos nakon pobede u derbiju prokomentarisao utakmicu i otkrio kada će biti poznato stanje Topićeve povrede

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan u prvoj utakmici finalne serije ABA lige, u veoma neizvesnoj utakmici koju su...

POVEZANE OBJAVE