Nekadašnji golman nema dilemu: Ovo je maksimum od ove ekipe Zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde izgubii su sinoć 2:1 od Lajpciga u četvrtom kolu Grupe G Lige šampiona.

Nakon utakmice svoje utiske izneo je Ranko Stojić, fudbalski menadžer i analitičar.

-Moj prvi utisak je da je ovo maksimum od ove ekipe Zvezde, svi igrači su dali maksimum i ne može im se zameriti baš ništa. I igrači koji su počeli i igrači koji su ušli u meč, svi su dali maksimum. Posle svih problema u prvenstvu, bilo je bitno odigrati kvalitetno i napraviti rezultat protiv ovakvog favorita je komplikovano. Zvezda je bila dominantna u drugom delu, ali to na neki način diktira i rezultat. Lajpcig je u prvom delu bio kompaktan u svim linijama tima, istaći ću njihove vezne igrače, koji igraju tako dobro u intervalu, pojave se u punom trku, presecaju linije između dva igrača. Mislim da je Bahar napravio dobru stvar u drugom delu, 4-4-2 sistem je zadržao, Ndiaje je ušao, Bukari sa njim i raduje me jer kad se igra sistem na sistem, to je obično “jedan na jedan” po terenu i raduje me što daje rezultate njegovo insistiranje na jedan na jedan, rekao je Ranko Stojić.

Jedan je od onih koji su optimisti pred meč protiv Jang Bojsa.

-Naravno da je Zvezda bila primorana da napadne u drugom delu, ali mislim da Zvezda stvarno ima perspektivu i ako bude igrala brzo kao u drugom poluvremenu, a videla je od Lajpciga koliko su pasovi brzi, koliko su te potkolenice brze, kako je Zvezda igrala drugo poluvreme, mislim da treba da budemo optimisti i da imamo realnu šansu da budemo na trećem mestu ispred Jang Bojsa.

Stojić smatra da će Zvezde sledeće sezone imati prave rezultate ako ostanu svi na okupu.

Rekao bih samo dve rečenice, da od Crvene zvezde očekujemo tek sledeće sezone prave rezultate na ovom nivou, jer je komplikovano imati toliko novih igrača, ceo stručni štab i očekivati da ćete odjednom imati rezultate na najvećem mogućem nivou. To je proces, treba tu vremena, treba i stručnom štabu, potrebno je vremena, neki igrači igraju mnogo bolje u jedan na jedan situacijama nego u prethodnom periodu. Videćete sledeće sezone, kad se sve analizira, kada se naprave nadoknade u ekipi i biće bolji rezultati, istakao je on za TV Arena sport. . 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Debakl Junajteda! (VIDEO)

Mančester Junajted nastavlja sa katastrofalnom sezonom, pošto su doživeli pravi debakl na gostovanju Kristal Palasu. Tim Erika Ten Haga poražen...

POVEZANE OBJAVE