“Nudili smo novac van svake logike, šta su to NBA pojačanja donela timovima”

Košarkaši Olimpijakosa nisu najbolje započeli sezonu u Evroligi i imaju skor 3-3.

Jasno je da im nedostaje igrač na bekovskoj poziciji koji ima poene u rukama, ali trener Barcokas ističe da je ajko teško dovesti kvalitetnog igrača kaakv njima treba.

Tražimo nešto na tržištu, ali završićemo posao samo sa igračem za kojeg verujemo da može da nam pomogne. Dakle, igrača koji je bolji od onih koje imamo i koji će nam poboljšati kvalitet. Trenutno 5-6 timova traži pojačanja, prati koje igrače može da potpiše. Tako da, svima onima koji nam poručuju da dovede pojačanje poručujem da nam kažu kojeg igrača da uzmemo. Ko će doći u Olimpijakos i napraviti ga boljim? rekao je rekao je trener tima iz Atine.

Novinari su Kendrika Nana selili dugo u Olimpijakosa, ali je on završio u redovima velikog rivala Panatinaikosa.

Novinari pišu da su nam potrebna dva igrača. Voleo bih samo da znam da li misle na dva povređena igrača ili na njih dvojicu i još dvojicu, što bi značilo da su nam potrebna četiri igrača. Ako se Mekisik vrati, uz dolazak Brazdeikisa, imaćemo dva igrača više nego prethodne sezone. Kako sve da ih koristim? Ipak, pratimo dešavanja na tržištu.

Barcokas ističe da su nudili novac koji nikada do sada nisu.

Olimpijakos je nudio pojedinim igrači, jednog dana će se otkriti kojim, sume iznad svake logike, protiv čega sam bio jer uvek mora da postoji balans u timu. Kako bilo, iz nekog razloga nije došlo do realizacije. Trenutno, uz seriju povreda, nemamo pravu sliku o timu i tome šta može jer nijednom nismo odigrali sa kompletnim rosterom.

On nema visoko mišljenje o NBA pojačanjima koji su došli u Evroligu ovog leta.

Voleo bih da analiziram sve ove transfera, sva ta velika pojačanja koja su se desila preko leta i šta su donela timovima. Svi ti NBA igrači koji su došli uz mnogo pompe, kakav su uticaj imali na igru, zavšio je Barcokas.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRVI MEČ POLUFINALA: Zvezda – Mega

Košarkaši Crvene zvezde i Mege će večeras od 19 časova u "Pioniru" odmeriti snage u prvom meču polufinalne serije...

POVEZANE OBJAVE