“Prioritet prvenstvo i finale u Bernu, verujem u ovaj tim”

Crvena zvezda je posle meča sa Lajpcigom mislima okrenuta ka domaćem prvenstvu i meču sa Jang Bojsom gde mogu da obezbede proleće u Evropi.

Ne pružaju izabranici Baraka bahara očekivane partije, ali tehnički direktor Marko Marin veruje u ovaj tim.

Za nas je Liga šampiona završena. Sada nam je fokus, pre svega, na domaćem prvenstvu. Očekujem da na tom polju izgledamo sigurnije i da dominantnije igramo te mečeve. Fokus mora da nam bude na gostovanju u Pančevu, potom i na ostalim mečevima u prvenstvu, jer verujem da do kraja jesenje polusezone možemo da se vratimo na prvo mesto. Isto tako, kao što su bila i predviđanja, čeka nas veliko finale u Bernu. Verujemo da ćemo se podići posle zimske pauze, da će igrači namestiti glave za najbitniji period sezone.

On nema sumnje da igrači koji su u klubu mogu da donesu ono što je Zvezdi potrebno.

Ja i dalje verujem u ovaj projekat, ovaj tim, ove igrače. Ono što smo hteli ove godine u Ligi šampiona, to smo i videli. Bili smo konkurentni u pojedinim delovima meča sa Lajpcigom… Tu je, realno, napravljen pomak. Ali sada je isto vreme da se napravi pomak, pre svega, kada je reč o izdanjima u domaćoj ligi. Da sve to izgleda bolje… U isto vreme tačno znamo šta nam nedostaje za dodatni iskorak. Radimo na tome.

Da li će biti dolazaka u januaru?

Neće biti sigurno kao letos, kada je došao dvocifren broj igrača. Ostali su samo neki detalji da budemo još bolji. Stvarno verujemo u ovaj tim.

Navijače iz utakice u utakmicu oduševljava mladi Kosta Nedeljković.

Malo je igrača koji nisu proslavili punoletstvo, a igraju u Ligi šampiona. Letos smo pričali da bi Kosta trebalo da bude naš projekat. Odlično je ušao u igru, nije se bojao. Išao je ka napred. Deluje da smo dobili domaćeg beka, koji bi u budućnosti mogao da bude interesntan reprezentaciji Srbije. Samo on je još na početku, tek treba da se razvije, završio je Marin.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA: Indijana posle drame do vođstva u seriji (VIDEO)

Košarkaši Indijane došli su do vođstva u serijei protiv Milvokija, pošto su posle produžetka slavili 121:118. Gosti su uspeli da...

POVEZANE OBJAVE