BOMBA IZ ITALIJE: Samardžić je od Intera doživeo veliko poniženje, sada ga čeka transfer života!

Lazar Samardžić je u letnjem prelaznom roku dogovorio sve sa Interom i čak je prošao medicinske preglede u Milanu, a kada je trebao potpisati ugovor na kraju je sve palo u vodu.

‘Neroazuri’ su naprasno odustali od transfera ovog 21-godišnjeg srpskog veziste i poručili su mu da se vrati u Udineze što je Samardžića posebno pogodilo jer je već i sam verovao da će Inter biti njegov novi klub.

Iz Intera su kasnije objavili da je za sve kriv njegov otac Mladen koga su optužili da je nakon dogovora tražio još više novca provizije za sebe i agente koji nisu bili uključeni u kompletan taj posao.

Takav rasplet je definitivno pogodio Samardžića i bilo je potrebno vreme da se talentovani vezista oporavi od tog udarca. Ali, srećom to je uspeo prebroditi i opet igra u fenomenalnoj formi.

U 11 nastupa u dosadašnjem delu Serije A postigao je dva pogotka i imao nekoliko sjajnih nastupa. To nije prošlo nezapaženo, a mediji na Čizmi pišu kako bi Samardžić nakon svega što je prošao u januaru mogao dobiti nagradu i ostvariti transfer karijere.

Gazeta delo Sport tvrdi da je Samardžić na radaru Juventusa i da su prvi kontakti već uspostavljeni, te da su prvi utisci sa obe strane vrlo dobri.

U Juventusu su Samardžiću jasno dali do znanja da ga žele angažovati već u januaru, a i sam Srbin nema ništa protiv odlaska u redove ‘Bjankonera’.

Navodno, ulogu u uspostavljanju kontakta odigrao je i Dušan Vlahović koji bi mogao dobiti još jednog saigrača iz reprezentacije u Juventusu s obzirom na to da već deli svlačionicu sa Filipom Kostićem.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Legenda Partizana jasna: Duljaj treba da ostane

Da li će Igor Duljaj ostati trener fudbalera Partizana, biće poznato nakon vanredne sednice Upravnog odbora kluba iz Humske. Partizan...

POVEZANE OBJAVE