LIGA EVROPE: Raspoloženi Egeštajn, TSC nemoćan, petarda Bundesligaša! (VIDEO)

Fudbaleri TSC-a poraženi su ubedljivo sa na gostovanju Frajburgu 5:0 u 4. kolu grupne faze Lige Evrope. Ovoga puta je Bundesligaš od starta nametnuo ritam i nije popuštao do kraja.

Nemci su već u 4. minutu imali odličnu šansu. Ilić je u situaciji 1 na 1 uspeo da zaustavi Helera. Ponovo je čuvar mreže spasavao gostujuću ekipu u 9. minutu.

Frajburg je inicijativu krunisao u 24. minutu. Egeštajn je uposlio mladog vezistu Rela za 1:0 protiv Topolčana.

Pomenuti vezista je potom bio u ofsajdu, iako mu je Ilić odbranio. U 38. minutu je Frajburg mogao do 2:0. Raspoloženi Rel je opet bio u glavnoj ulozi. Pogodio je stativu nakon šuta i Grifa u kontri. Sa 1:0 se i otišlo na odmor jer je u nadoknadi Antonić izblokirao Sildiliju.

TSC u 48. minutu propušta najbolju šansu. Šut Ćirkovića je zaustavio Atubolu. To je kasnije Frajburg kaznio. Za 2:0 u 56. minutu pogodio je Egeštajn na dodavanje Grifa.

Posle 13 minuta od drugog, Frajbug daje treći gol. Strelac je u 69. minutu bio Vajshaupt.

Potom su Nemci povećali na 4:0. Drugu asistenciju zabeležio je Egeštajn uz 1 gol, sada je dodao Adamuu u 80 minutu.

U nadoknadi je bilo 5:0 za tim iz istoimenog grada. Japanski internacionalac Ricu Doan postigao je gol postavivši konačan rezultat.

Frajburg-TSC 5:0 (1:0)

Rel 24′, Egeštajn 56′, Vajshaupt 69′, Adamu 80′, Doan 90+3′

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE