Ten Hag nakon poraza od Kopenhagena krivi sudije

U četvrtom kolu Lige šampiona Mančester junajted je poražen od Kopenhagena rezultatom 4:3, a trener engleskog tima Erik ten Hag je izneo utiske nakon meča.

-Mislim da smo igrali veoma dobro do crvenog kartona. On je promenio sve. To je bila posve drugačija utakmica. Prestrogo je dosuđen. Išao je na loptu. Pregledavanje je završeno, ali se onda situacija pojavila na velikom ekranu. Čak ni sudija nije bio siguran, rekao je Ten Hag.

Ten Hag je video i neke pozitivne stvari u ovom porazu.

Video sam dosta pozitivnog. Tih prvih 20 minuta bilo je najbolje od moje ekipe. Ali na kraju izgubili smo koncentraciju jer smo dugo igrali sa igračem manje, smatra trener Junajteda.

Potom je Holanđanin nastavio da se žali na sudijske odluke.

-Primili smo dva gola koja nisu smela da budu priznata. To je razočaravajuće. Prvi je bio ofsajd, bio je igrač ispred Onane. A šta tek reći o drugom? I nije samo sada. Borimo se sa ovim situacijama i u drugim utakmicama. Tako je kako je, kaže Ten Hag.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezdini kadeti dominantni protiv Partizana!

U velikom derbiju 25. kola Kadetske lige Srbije, fudbaleri Crvene zvezde savladali su Partizan rezultatom 4:0. Poveo je domaćin golom...

POVEZANE OBJAVE