Doužer se nakon pobede čuo sa Jokićem: Evo šta mu je rekao NBA centar

Košarkaši Partizana su u okviru 7. kola Evrolige u neverovatnom meču u “Štark areni” pobedili Fenerbahče rezultatom 85:84 u 500. utakmici Željka Obradovića u najjačem klupskom takmičenju Evrope.

Svoje utiske nakon meča izneo je košarkaš crno-beli Pi Džej Doužer.

Imali smo uspone i padove, bilo je sve na tome da ostanemo zajedno, da se pobrinemo o odbrani i sprečimo njihov šut, to je pomoglo. Imali smo navijače kakvi su Grobari, zbog njih nikada ne smete da odustanete. Igrali smo 40 minuta i dali smo da rezultat sam odradi svoj posao. Svaki put se iznova oduševim atmosferom, kao da je prva utakmica. Ovo je blagoslov da igrate za ovakvu publiku,  rekao je Doužer.

Na pitanje da li se čuo sa Nikolom Jokićem, rekao je…

– Baš smo ragovarali danas kako je luda utakmica bila. Pokušavao je da me upozori kakvo će iskustvo biti kada stignem ovde, ali to ne shvatite dok ne osetite.

Prokomentarisao je posebno onu situaciju koja je mogla da okrene utakmicu u korist Fenera.

– Stvari se dešavaju, Željko je nacrtao dobru akciju iz auta. Frenk je ostao ispod koša sam, znao je da vreme ističe, pokušao je da stigne do lopte, ali shvatio pod kojim uglom to ide, pa je došlo do miskomunikacije i drago mi je da smo uprkos tome slavili – zaključio je bek Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE