NAJAVA NOVE SMENE NA KLUPI SUPERLIGAŠA: Nekadašnji fudbaler Zvezde daje otkaz?

Fudbaleri Radničkog iz Niša poraženi su na svom Čairu od Novog Pazara minimalnim rezultatom i tako ostali pri dnu tabele.

Nakon meča trener Nišlija Nikola Trajković najavo je svoj odlazak sa ove pozicije.

Razgovarao sam sa igračima, rekao da ne bežim od svoje odgovornosti. Kad sam došao ovde, jasno i glasno sam rekao da želim da se borimo za plej-of. Bili smo u dve, tri utakmice jako blizu toga, kad god nam je trebalo da prelomimo nismo uspeli. Kako je to svuda u fudbalu, ne samo kod nas, odgovornost je na meni. Ja sam ljudima u klubu rekao juče da verujem u pobedu, da ćemo utakmicu dobiti i da preuzimam svu odgovornost ako do toga ne dođe. Ne želim da se krijem iza bilo koga, iza prethodne sezone kada je Radnički menjao nekoliko trenera. Treba biti pošten, neke stvari se nisu poklopile. Žao mi je, jer i dalje mislim da ekipa ima kvalitet, bilo je utakmica koje smo odigrali zaista dobro, ali nije kliknulo i kada je to tako, odgovornost je na treneru, najavio je odlazak Trajković, a potom pojasnio:

Ja sam juče predsedniku i svima u klubu rekao da ćemo mi pobediti Novi Pazar. Nisam uradio to zajedno sa mojim igračima, u šta sam verovao. Odgovornost je moja. Možda je ovo neko vreme u kojem klub može da reaguje. Opet podvlačim, žao mi je, mnogo stvari je išlo protiv nas, zasluživali smo bolje rezulate. Nekako se sve vreme mučimo, stalno stižemo na korak do cilja, nikako da premostimo. Treba biti pošten, još od četvrtog kola, svaka utakmica je bila pod pritiskom, igrači su pokušavali to da iznesu, ali danas nisu uspeli, potvrdio je svoju nameru strateg Nišlija, dodavši da su šanse da se predomisli male i da nije uspeo da ostvari ono u šta je verovao, a to je da podigne tim na viši nivo u odnosu na prethodnu sezonu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NASTAVLJA USPEŠNU LOZU: Srpska stonoteniserka nakon senzacije na korak od Olimpijskih igara!

Srpska stonoteniserka Izabela Lupulesku nalazi se na korak od plasmana na Olimpijske igre koje će se ove godine održati...

POVEZANE OBJAVE