USKORO ĆE BUGARSKA: Hilal nastavio niz nepobedivosti, a Mitrović seriju golova! (VIDEO)

Fudbaleri Al Hilala pobedili su Al Tavun sa 2:0 u meču 13. kola lige Saudijske Arabije. Srpski reprezentativac ponovo je bio junak meča, a Hilal produžio niz na 18 mečeva bez poraza u svim takmičenjima. Nisu izgubili od avgusta i susreta sa Al Nasrom.

Domaćini su kontrolisali igru u prvom poluvremenu. Imali su posed i više šuteva.

Aleksandar Mitrović je u 39. minutu postigao gol, ali je poništen. Razlog je prethodni faul srpskog reprezentativca kako bi se izborio za poziciju i šutnuo.

Do poluvremena nije bilo promene rezultata. I u drugom poluvremenu je Mitrović bio u centru pažnje. U 59. minutu nije dosuđen penal nad njim. Ipak je srpski napadač uspeo posle svega da se upiše u listu strelaca.

Pogodio je u 81. minutu za 1:0. Asistirao mu je Malkolm posle ubacivanja iz slobodnog udarca. Posle je zamenjen u nadoknadi. Tada Hilal pogotkom Kana potvrdio trijumf.

Oni sada imaju 7 bodova više od Al Nasra i 10 od današnjeg protivnika. U narednom kolu gostuju poslednjeplasiranom Al Hazemu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE