Duljaj šokirao: Nema ko da brani za Partizan

Trener Partizana Igor Duljaj je izneo očekivanja pred meč sa Čukaričkim. Crno-beli će u susretu 15. kola Superlige Srbije dočekati belo-crne u gradskom derbiju, ali će biti izrazito oslabljeni.

Partizan u rosteru nema čuvara mreže.

-Aca Jovanović neće biti na treningu ni danas, ima temperaturu, Stevanović je kažnjen sa jednom utakmicom neigranja, i mladi golman Radulaški koji je bio sa omladincima takođe ima temperaturu i to mi je najveći problem. Ne znam ko će uopšte da brani…, zavapio je Duljaj, pa nastavio:

Kada je u pitanju Jovanović, mnogo nam znači. Momak koji je stabila i veliki profesionalac, utiče pozitivno na ekipu. Partizan dugo nije imao takvog golmana i reprezentacija može da računa na takvog kao što je Jovanović, objasnio je Duljaj.

Partizan ima +6 u odnosu na Crvenu zvezdu, koja ove subote, od 18.00, gostuje Železničaru u Pančevu.

Ovo je jedan od najvažnijih mečeva, iz prostog razloga jer sledi pauza. Važno je da igrači moraju da razmišljaju samo o utakmici, a ne šta sledi posle toga. Čukarički je imao težak meč protiv Fiornetine, imaju određen broj igrača koji su iz nekog razloga nisu igrali protiv Fiorentine i verujem da će biti sasvim drugačiji protiv nas. Maksimalan respekt za njih, predstavljaju nas u Evropi, podvukao je Duljaj.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda uložila milione u mladog defanzivca

Crvena zvezda se već sprema za sledeću sezonu pošto je obezbeđena titula šampiona Srbije. Prva stvar koju su uradili je...

POVEZANE OBJAVE