Rim će ponovo „goreti“ – Evo zašto morate da ispratite novi Derbi dela Kapitale!

Vikend je tu, što znači da je pred nama još jedan fudbalski maraton. Najbolje evropske lige zasijale su u punom sjaju, već se uveliko vodi borba za vrh tabele, kako u Engleskoj, tako i u Španiji, Nemačkoj, Italiji, pa i Francuskoj. I ovog vikend biće vrlo uzbudljivo, a definitivno će sve oči biti uprte u Italiju, jer se na „Čizmi“ igra novi rimski derbi. „Noć kada je goreo Rim“ – rečenica koja ne izaziva lepa sećanja nijednom Rimljaninu, ali ipak fudbalski fanatici idu toliko daleko da veče kada se sastaju Lacio i Roma nazivaju upravo tako.

U fudbalskom smislu, Rim će opet „goreti“, a ako se navijači oba tima susretnu na ulicama – nema smisla da će se grad ponovo pretvoriti u „ratnu zonu“, kao sada već davne 2013. godine. Nebrojano puta do sada navijači oba tima pokazala su da im je mržnja čak i važnija od ljubavi prema klubovima i fudbalu, ali kao što se Rim ponovo podigao iz pepela, tako bi ove nedelje i fudbal mogao da se izdigne i zasija u svom punom sjaju.

Za to će se pobrinuti Maurisio Sari i Žoze Murinjo. Iako ni jedan ni drugi nisu poznati po blagom temperamentu, jedno je sigurno – fudbal im je uvek na prvom mestu. Lacio trenutno zauzima deseto mesto na tabeli Serije A, dok je Roma na sedmoj poziciji, pa nema sumnje da nas čeka vrhunski okršaj i velika borba za tri boda. Stadion Olimpiko još jednom će svedočiti jednom od najvažnijih duela italijanskog fudbala, a ko će izaći kao pobednik – saznaćemo u nedelju.

U ime praznika fudbala, sportska kladionica Meridian pripremila je fantastičan SPECIJAL IGARA i vrhunske uslove za online klađenje. Ukoliko želite da rimski derbi „proživite“ i kroz tiket – na pravom ste mestu. Registrujte se, verifikujte nalog i preuzmite bonus dobrodošlice od 4.000 dinara i to potpuno besplatno!

A, nakon toga – hajde da pogledamo kakve nas sve to igre očekuju na meridianbet.rs:

POBEDA SA RAZLIKOM:
1 SA 1 – kvota 4.60
1 SA 2 – kvota 9.00
2 SA 1 – kvota 4.30
2 SA 2 – kvota 7.80
X – kvota 3.05

PRVI STRELAC NA MEČU:
Ćiro Imobile – kvota 7.40
Romelu Lukaku – kvota 6.40
Andrea Beloti – kvota 8.60

POSLEDNJI STRELAC NA MEČU:
Lorenco Pelegrini – kvota 11
Paulo Dibala – kvota 8.20
Luis Alberto – kvota 12

Odigrali su veliki rivali do sada preko 160 mečeva, pa je jasno zašto je ovo rivalstvo tako veliko, a verujemo da će to opravdati i u nedelju. Zato – ne propustite novi rimski derbi!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE