ILIĆ DONEO POBEDU CRNO-BELIMA: Partizan pobedio Čukarički (VIDEO)

U okviru 15 kola Superlige Srbije fudbaleri Partizana su na svom terenu pobedili Čukarički rezultatom 2:1.

Ozbiljnu prili tim Igora Duljaja imao je u petom minutu utakmice. Severina je prošao po desnoj strani, uputio loptu ka Saldaniji, ali u poslednjem trenutku isprečio se Vranješ i spasio svoj gol. Imao je Partizan još dve dobre prilike, Natha je pokušao je iz teškog ugla, ali je golman Filipović uspeo da odbranitaj šut, da bi potom Ilić pokušao “makazicama”, ali je lopta otišla preko gola.  Partizan je do prednosti stigao u 21. minutu igre a u strelce se upisao Saldanja. Idealno ga je proigrao Gajas Zahid, a Partizanov Brazilac je rutinski smestio loptu u mrežu za svoj 10. pogodak u ovoj sezoni.  Par minuta kasnije veliku priliku za Čukarčki imao je Ivanović, ali nije uspeo da šutira na najbolji način. Partiazan je do kraja prvog dela diktirirao igru, ali svoje prilike nije iskoristiom pa se na poluvreme otišlo rezultatom 1:0.

U drugom delu Čukarički je u potpunosti uspostavio ravnotežu i igrao je dobro, Jovanović je odbranio jedan udarac Sisoka, a na drugoj strani dobra šansa za Kvinsija Meniga koji se okliznuo prilikom udarca, pa je promašio ceo gol.  Gosti su stigli do izjednačenja , posle fantastične lopte Adetunđija, Miladinović uspeva da izađe 1 na 1, i da pošalje loptu u mrežu Jovanovića. Partizan je posle gola napadao, ali bilo je očigledno da su istrošeni. Trenutno prvoplasirani tim Superlige do pobede dolazi u samom finišu meča, a strelac je mladi Ilić koji je uputio jak udarac i matirao golmana Filipovića za radost navijača Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OPRAVDAO POVERENJE: Efes zadržao Mijatovića!

Košarkaši Anadolu Efesa ove sezone zaustavljeni su u plej-inu Evrolige. Poraženi su protiv Virtusa koji je kasnije ispao od Baskonje. Ekipu...

POVEZANE OBJAVE