ŠAMPION IZGUBIO: Igokea posle drame pobedila Partizan

U okviru 7. kola ABA lige ekipa Partizana je na svom terenu izgubila od Igokee rezultatom 91:89.

Utakmicu su sjajno počeli gosti, nisu crno-beli pronalazili rešenje za Atića koji je pogodio dve trojke, a u napadu ekipa Partizana nije funkcionisala baš najbolje,bilo je dosta promašaja za tri poena, pa su gosti stigli do 12:18 posle prve četvrtine. 

Pred kraj prve ćetvrtine za Partizan je debitovao Bruno Kaboklo koji je prve poene za svoj nobi klub zabeležio i početkom druge četvrtine. Uspevali su crno-beli da zablistaju na momente, i da se rezultaski približe, ali nije to igra koju priželjkuje Željko Obradović, pa je opravdano besneo na svoje košarkaše. Gosti su igrali fenomenalno drugu deonicu gde su vodili sa 48:34!

Partizan je igrao odčino u odbrani na startu treće četvrtine probudilo pa je ekipa Partizana posle trojke Uroša Trifunovića došla ponovo jednocifren minus. Ipak, dve trojke za Igokeu, Mudi i Tanasković pa trojka Jeremića, ukupno 11. po redu za Igokeu, a onda i Tanasković pogađa još jednu za neverovatan rezultat u Areni – 39:60! Obradović je čak dva tajm-auta potrošio sredinom treće četvrtine, ali su gosti i dalje imali veliku prednost.

Partizan je krenuo neverovatnu seriju. Stegao u odbrani, krenuo da pogađa u serijama preko Trifunovića, Ledeja i Nanelija i odjednom sa minus 20 došao do minus tri. Na 50 sekundi do kraja Trifunović je ukrao jednu loptu i potom položio u koš za izjednačenje.

Na kraju Partizan je promašio napad za prednost, a onda Stefan Mudi na dve sekunde do kraja pogađa za konačnih 89:91!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Peri: Sve vreme sam mislio na Dejana Milojevića

Košarkaš Unikahe Kendrik Peri proglašen je za MVP-a turnira u Beogradu. - To što sam MVP biće naslov u novinama,...

POVEZANE OBJAVE