STIŽE PARTIZAN: Sve je rasprodato u Minhenu

Košarkaši Partizana u sredu od 20.30 časova gostuju Bajernu u Mihnenu u okviru osmog kola Evrolige.

Karte za duel dva rivala su rasprodate, a očekuje se veliki broj navijača šampiona ABA lige. To je potvrdio i nemačkim tim, koji je na svojim društvenim mrežama saopštenjem dao potrebne informacije navijačima crno-belih.

-Informacije za navijače Partizana. Naša hala je protiv Partizana rasprodata! Neće biti dodatnih karata na blagajni pre utakmice. Stoga vas molimo da ne dolazite bez važeće karte. Radi pojačane kontrole na ulazu u halu, mole se svi navijači da, što je pre moguće gradskim prevozom dođu u ‘BMW Park’. Ulazak u Halu je moguć 90 minuta pre početka utakmice. Na snazi je totalna zabrana unošenja torbi svih vrsta u dvoranu. Radi sigurnosti, torbe bilo koje vrste i veličine neće biti moguće da se unesu u halu. Bubnjevi i megafoni nisu dozvoljeni! Transparenti i zastave (dužina štapa ne sme biti veća od 1,5m) moraju na glavnom ulazu biti pokazani. Radujemo se jednoj interesantnoj i uzbudljivoj utakmici.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE