EL: Real se namučio u španskom okršaju, ali ostao stopostotan, Virtus dobio duel Italijana, Olimpijakos nosi pobedu iz Beograda pred okršaj sa Zvezdom (VIDEO)

Crvena zvezda je obradovala večeras svoje navijače drugom evroligaškom pobedom, i to veoma ubedljivom nad Fenerom! Međutim, nije jedini crveno-beli tim koji je slavio večeras u Beogradu, pošto je isto učinio i Olimpijakos protiv Makabija, koji je domaćin u Pioniru. Da sve bude zanimljivije, sada će i srpski i grčki crveno-beli na međusobni okršaj u Pirej.

Grci su slavili potpuno zasluženo sa 79-74, pošto su vodili čitavim tokom utakmice, a dugo imali i dvocifrenu prednost.

Najefikasniji kod pobednika bili su Peters (8 skokova, 3 asistencije) i Vokap (6 skokova, 4 asistencije) sa po 13 poena, dok su Kenan i Fol upisali po 10, s tim da je francuski centar imao i 6 skokova i čak 4 završna dodavanja.

U poraženom sastavu Sorkin je sakupio 16, a Tamir Blat 13 poena, uz 6 asistencija i 4 uhvaćene lopte.

Real je teškom mukom ostao neporažen na gostovanju Valensiji u španskom duelu, na kraju slavivši sa 76-73.

Timovi su se tokom čitavog meča smenjivali u vođstvu koje nije dostizalo visoku razliku.

Kraljevski klub je do pobede predvodio argentinski duo. Gabrijel Dek postiao je 17 poena, uz 3 skoka, dok je Fakundo Kampaco uz 15 poena zabeležio i po 5 uhvaćenih lopti i asistencija.

Kod Valensije je blistao Dejvis sa 22 poena i po 4 skoka i završna dodavanja, dok je Odželedže imao 13 poena i 3 skoka. Srpski reprezentativac Stefan Jović upisao je 4 poena, 5 asistencija i 2 skoka.

Neizvesno je bilo i u italijanskom međusobnom duelu odigranom u Bolonji, gde je na kraju Virtus slavio sa 86-79 i tako nastavio loše rezultate Olimpije iz Milana.

Sa obe strane su se najviše istakli danski košarkaši. Za Armani je Šavon Šilds, američki košarkaš koji nastupa za Dansku, upisao 21 poen, 4 skoka i 3 asistencije, dok je u Virtusu Gabrijel Lunberg, igrač nigerijskog porekla, imao 19 poena, 5 skokova i jednu asistenciju. Mirotić je u poraženom sastavu sakupio 16 poena, 7 skokova i asistenciju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Podela bodova u derbiju kola (VIDEO)

Fudbaleri Rome i Juventusa remizirali su 1:1 u okviru 35. kola Serije A. Meč je počeo žustro. Već u 4....

POVEZANE OBJAVE