Obradović pred Bajern: Nemaš vremena ni da se raduješ ni da patiš

U sklopu osmog kola Evrolige, košarkaši Partizana gostuju ekipi Bajerna u Minhenu. Crno-beli sada imaju skor 3-4, dok je Bajern na 2-5.

Trener srpskog kluba, Željko Obradović je izneo očekivanja pred ovaj susret.

-Nova utakmica u Evroligi, znamo ih dobro, napravili smo skauting. Tim koji igra na sličan način kao Fenerbahče sa dosta šuteva za tri poena, i najbolji su kada se priča o skoku u napadu, to su stvari koje su bitne da zaustavimo i šut za tri poena i ofanzivni skok, rekao je trener Partizana Željko Obradović i dodao:

-Druge stvari koje su bitne, jeste da menjaju odbranu i lično mislim da će posle svakog tajm-aut menjati odbranu, tako da smo se spremali za to.

Crno-beli će u Minhenu igrati bez jednog prvotimca.

-Balša Koprivica je bolestan i neće putovati sa nama, otkrio je Obradović.

Bajern ima četiri poraza zaredom, a Partizan je šokiran od strane Igokee u ponedeljak, pa je Obrdović upitan koliko će motivacija igrati ulogu na utakmici u sredu.

-Nemam pojma, ja mislim da mi nemamo vremena da se bavimo šta smo uradili u zadnje tri utakmice, ni zadnjih pet, nemaš vremena ni da se raduješ ni da patiš, tako da pripremaš utakmicu na najbolji mogući način, kako nama tako i njima.

Obradovića čeka duel sa jednim od najbolih trenera Evrope Pablom Lasom.

-Svaki trener ostavi neki trag, zna se način na koji radi u Bajernu i kako je radio u Real Madridu, neke njegove ideje koje je imao u Realu se vide i sada u Bajernu. Roster je drugačiji, pa to sada i izgleda malo drugačije, te njegove ideje su prepoznatiljive, zaključio je trener Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Definitivno je puklo na relaciji Vlahović – Alegri: Srbin napravio veliki skandal

Juventus u subotu nije uspeo pobediti velikog rivala Milan (0:0), ali ono što je obežilo ovaj susret je novi...

POVEZANE OBJAVE