POENI IGRAČA – TVOJ DOBITAK! Iskoristi NAJVEĆE KVOTE i pokaži košarkaško znanje!

Duplo kolo – dupli spektakl!

Ove nedelje čeka nas duplo kolo Evrolige, pa je jasno da je pred nama pravi košarkaški spektakl!

Mnogi su saglasni u oceni da je ovo sezona koja može biti jedna od najboljih u istoriji Evrolige, a i na tabeli je vrlo uzbudljivo i neizvesno.

Da li će favoriti nastaviti po planu ili ćemo ove nedelje videti i po neko iznenađenje? Ostaje da vidimo, ali ono što je sigurno jeste da će užitak biti veći uz sportsku kladionicu Meridian, koja donosi fantastične bonuse i NAJVEĆE KVOTE!

I ovog puta možete „začiniti“ vaše tikete, naročito kada se radi o igri POENI IGRAČA, koja je svakako jedna od omiljenih svakog iskusnog kladioničara.

Kao što smo rekli, čeka nas mnogo uzbudljivih mečeva, a samo večeras snage će odmeriti Monako i Efes, Makabi i Olimpijakos, Valensija i Real Madrid, Virtus i Armani, te Crvena zvezda Meridianbet i Fenerbahče. Drugi srpski predstavnik, Partizan, u sredu gostuje ekipi Bajerna, pa je jasno da će sve oči biti uprte upravo u „večite rivale“.

Crveno-beli su blagi favoriti u odnosu na turski tim, a takođe nas očekuje I interesantna utakmica između Efesa i Monaka. A, šta možemo očekivati od njihovih igrača?

POENI IGRAČA:

Miloš Teodosić 10+ poena – kvota 1.80
Šabaz Nejpir 21+ poena – kvota 4.50
Luka Mitrović 13+ poena – kvota 2.15
Majk Džejms 20+ poena – kvota 2.15
Džordan Lojd 15+ poena – kvota 2.15
Šejn Larkin 16+ poena – kvota 2.20

A, ukoliko još uvek niste postali član Meridiana – pravo je vreme da to učinite! Registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i spremni dočekajte Evroligu!

Odmah nakon registracije na vaš račun stiže fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 DINARA i to POTPUNO BESPLATNO, te možete okušati svoju sreću, ali i pokazati košarkaško znanje – već danas!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NA KRAJU SEZONE: Dva Srbina iz La Lige ostali bez trenera!

Fudbaleri Sevilje završiće ovu takmičarsku godinu na sredini tabele u La Ligi. Prošlogodišnji pobednik će od naredne biti sa novim...

POVEZANE OBJAVE