Teo konačno pred novinarima: Lepo je kada vidiš da neko ceni tvoje zalaganje

Crvena zvezda je odigrala najbolju utakmicu u sezoni, savladala je u krcatoj Areni Fenerbahče. Jedan od najboljih je bio Miloš Teodosić koji je predvodio crveno-bele sa 18 postignutih poena.

-Treba da ostanemo pozitivni i da gledamo napred. Može se reći da je ovo timski najbolja utakmica. Ni Fener nije odigrao na način na koji igraju generalno. Sigurno da im ni mi nismo dozvolili. Imali su malo lošiji dan. Sigurno, mislim da je najbolja utakmica od kako sam ja u Zvezdi, rekao je Teodosić.

Sledeći meč crveno-beli igraju protiv Olimpijakosa u Pireju.

Mi moramo da treniramo, a većina igrača više voli da igra nego da trenira. Kako nama tako i drugima, ističe veteran.

O atmosferi u Areni, Teodosić je istakao da mu znači podrška sa tribina.

Mogu da govorim iz mog ugla, ali mislim da je to stav većine. Nekako, lepo je kada vidiš da neko ceni to tvoje zalaganje, to tvoje bacanje za loptom. To ti daje veću energiju da pred svojim navijačima igraš boljenavodi Teodosić.

Povrede Jaga (koleno) i Nejpria (nos) ga brinu.

-To su već pet igrača koji su povređeni. To nije mala stvar i to me iskreno brine. Dosta je utakmica, dosta je rotacija. Nada,m se da će Šabaz moći da igra, ne znam kakva je situacija. Sada kratimo rrootaciju i ostajemo na deset igrača, kaže Teodosić.

Meč protiv Olimpijakosa, u kom je buknuo na evropskoj sceni.

-Meni lično, protivnički navijači ne stvaraju pritisak. Ja sam sebi stvaram pritisak da budem što bolji. Ja sam emotivno vezan za Olimpijakos i Atinu. Ja sam uvek voleo da odem dole, istakao je Teodosć.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: Sjajna partija Jovića nije krunisana,Boston vratio prednost (VIDEO)

Osim duela Denvera i LA Lejkersa, sinoć su se igrala još tri meča prve runde plej-ofa NBA lige. Oklahoma je...

POVEZANE OBJAVE