Đoković nakon pobede: Sve o čemu trenutno razmišljam je kako ću zagrliti decu.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije opterećen ishodom duela Janika Sinera i Holgera Runea koji će odrediti Srbinovu sudbinu na Završnom turniru u Torinu.

Đoković je odradio šta je bilo do njega, savladao Huberta Hurkača, ali tek u tri seta. Time je ispustio priliku da sam odredi svoju sudbinu.

– Šta očekujem od večerašnjeg meča? Ne znam. Ne znam o čemu Janik razmišlja. Naravno, s obzirom na to da se kvalifikovao izaći će na teren rasterećen. Poznajući ga, rekao bih da će pokušati da pobedi u svakom meču koji igra. Igra veoma dobro, kao i Holger, rekao je Đoković i dodao.

– Ako Janis pobedi, kvalifikovaću se. Ako ne pobedi završiću sezonu sa pobedom i sa mislima ka Dejvis kupu. Tako se osećam trenutno. Bio sam fokusiran na pobedu u meču i to sam i uradio. Rezultat večerašnjeg duela nije u mojim rukama. Tako je kako je. Ne mislim o tome. Sve o čemu trenutno razmišljam je kako ću zagrliti svoju decu.

Bio je pun hvale za mlađu generaciju kojoj Rune i Siner pripadaju.

Generacija koju čine Karlos, Holger i Janik je veoma jaka. Njih trojica verovatno mogu da iznesu svu težinu ovog sporta u budućnosti, ali i u sadašnjosti jer su već u vrhu. Od mladih se očekuje da budu gladni i motivisani, da konstantno žele da napreduju. Da budu jači, brži, bolji, da pobeđuju protiv najboljih na svetu i osvajaju velike titule, istakao je Novak.

Tokom duela Đokovića i Hurkača, Nadal je na svom Instagram profilu objavio da će uskoro biti poznato kada i gde se vraća tenisu.

– Bilo bi lepo za ovaj sport kada bismo Nadal i ja odigrali još jedan meč. To je najveće rivalstvo u pogledu odigranih mečeva u istoriji ovog sporta. Nadam se da će se to desiti. On je sjajan borac, neko ko nikada ne odustaje. To je nešto što morate da poštujete. Za teniski svet nema sumnje da su vesti o njegovom povratku sjajne, zaključio je Đoković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Obradović posle Budućnosti: Suština je da je 1:0, odbrana dobra, skok mora da se popravi

Košarkaši Partizana savladali su Budućnost u prvom meču polufinala plej-ofa. Sigurno su igrali crno-beli 38 minuta, ali su pred sam...

POVEZANE OBJAVE