LALATOVIĆ PROMOVISAN: Prva izjava novog trenera Spartaka

Fudbalski trener Nenad Lalatović ponovo je u srpskom fudbalu, ovog puta u Subotici. Nekadašnji trener Crvene zvezde i brojnih ekipa preuzeo je i zvanično Spartak.

Temperametni trener je na promociji izneo svoja očekivanja.

Velika je čast što sam trener Spartaka. To je veliki klub, imao sam osećaj da ću jednog dana biti trener ovde. Dogovorili smo se za dva minuta, svestan sam situacije, nisam postavljao velike uslove. Znam šta se od mene očekuje, nece biti lako, ali imamo dobar tim. Neke stvari moraju da se poprave, da igrači veruju u sebe. Zaslužuuju da igraju u plej-ofu. Nadam da da ću opravdati poverenje kluba. Tim znam, ali moram da vidim šta je problem. Igraće najbolji, ne interesuje me ime i prezime. Ja živim za pobedu i tako će i oni od danas da razmišljaju. Liga je izjednačena, nikad nije bila takva, svako svakog može da pobedi i to moram da im objasnim. Mislim da ćemo napraviti dobar rezultat. Spartak sam uzeo jer je želja da budemo među osam ili pet u Superligi, izjavio je Lalatović na zvaničnom predstavljanju.

Otkrio je novi trener Spartaka i da je imao ponude sa Kipra, ali i od drugih superligaša.

– Imao sam ponudu sa Kipra, sve su mi već bili poslali da potpišem. Takođe dve iz Superlige. Odbio sam jer se ambicije kluba nisu poklapale sa mojim ambicijama. Spatak je došao sa konkretnom idejom i zato smo se brzo dogovorili, rekao je Lalatović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE