EL: Makabi srušio Fener, Armani bolji od Efesa, Real rutinski protiv Monaka

U okviru devetog kola Evrolige, košarkaši Makabija iz Tel Aviva savladali su u Beogradu ekipu Fenerbahčea rezultatom 78:73.

Fener je izdržao nalete dobre igre Makabija početkom druge deonice, ali je ubrzo ponovo imao 11 poena prednosti, da bi na poluvremenu da razlika iznosila osam poena u korist gostiju.

Makabi je postepeno podizao ritam, te na krilima Lorenca Brauna i Kolsona uspeo ne samo da “istopi” prednost Fenera, već i da povede u ključnim trenucima.Viđena je drama u poslednjem minutu kada je Fenerbahče uspeo da izjednači, ali je Makabi poenima Bolzona sa linije za slobodna bacanja prelomio meč u svoju korist.

U ekipi Makabija najbolji je bio Lorenco Braun sa 18 poena, dvocifren učinak imali su i Kolson sa 13 poena (13 skokova), Boldvin sa 12 i Veb sa 10 poena.

U Fenerbahčeu, Biberović i Vilbekin postigli su po 18 poena, a Hejs je dodao 16. Košarkaši Olimpije iz Milana su na svom terenu bili bolji od Efesa rezultatom 92:76.

Kod pobednika najistaknutiji bio je Šilds sa 18 poena. Hol je postigao 15 uz pet asistencija, a Nikola Mirotić 14. Na drugoj strani Vil Klajburn zabeležio je 18 poena, sedam skokova i četiri asistencije. Tompson 17, a Šejn Larkin 13 poena i sedam asistencija.

U okviru istog kola Real Madrid je bio bolji od Monaka rezultatom 91:73.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE