Zvezda nemoćna, Olimpijakos slavio u Pireju!

U okviru devetog kola Evrolige, Olimpijakos je savladao Crvenu zvezdu rezultatom 88:83

Dobro je Zvezda ušla u meč, Davidovac je upisao prve poene za Zvezdu, a zatim je Nedović napravio seriju od pet poena i doneo crveno-belima prednost. Međutim, usledio je preokret domaćih, koju je predvodio Alek Piters. Ipak Nedović je bio nezaustavljiv u prvoj deonici, upisao je tri trojke, a rezultat na kraju ovog dela je bio 23:20.

U drugoj deonici, prve poene je upisao Olimpijakos preko, ali zatim je Jago pogodio svoju prvu trojku na meču. Usledio je pravi šuterski obračun, pogodio je Larencakis trojku, ali je odmah istom merom na drugoj strani uzvratio Teodosić i odveo Zvezdu još jednom na pet poena razlike. Uvećala je Zvezda prednost, ali se Olimpijakos vratio poenima Larencakisa. Na kraju prvog poluvremena domaći su otišli sa jednim poenom prednosti na pauzu 45:44.

U drugo vreme je grčki tim ušao bolje, Fal je postigao nove poene, a zatim je Piters pogodio novu trojku, a sa druge strane Zvezda se mučila u napadu. Po prvi put na meču neki tim na +10 nakon što je Piters pogodio oba slobodna bacanja. Na kraju treće četvrtine rezltat je bio 54:53. Davidovac je u poslednjoj deonici prvi postigao poene za beogradske crveno-bele, zatim je to isto uradio i Tobi i smanjio zaostatak. Ipak Olimpijakos je uspeo da poveća prednost, otišli su brzo na plus 15. Međutim, Nemanja Nedović je postigao trojku uz faul, zatim i Jago za minus 5. Ipak Olimpijakos je uspeo da sačuva prednost i ostvari pobedu u ovom susretu rezultatom 88:83.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda novom titulom ušla u probrano društvo, na korak od dostignuća Juventusa

Fudbaleri Crvene zvezde večeras su pobedom nad TSC-om obezbedili 35. šampionsku titulu. Tako crveno-beli nastavljaju uspostavljenu dominaciju u srpskom...

POVEZANE OBJAVE