ŽELI GA BIVŠI IGRAČ BAJERNA I SITIJA: Fudbaler Zvezde dobija šansu u velikanu

Došao je pre nešto manje od godinu dana Aleks Vego u Crvenu zvezdu kao veliko pojačanje na, tada deficitarnoj, poziciji desnog beka.

On je stigao iz River Plejta kao pozajmljeini igrač uz mogućnost otkupa. Međutim, već je odavno izvesno da se to neće desiti.

U međuvremenu su se desile mnoge promene. Pre svega u formaciji, jer trener Bahar ne igra sa klasičnim bekovima, a i sama konkurencija na tom mestu je velika.

Od letos se ozbiljno nametnuo mladi Kosta Nedeljković, a Lazar Nikolić, koji je stigao kada i Argentnac i sa kojim se smenjivao tokom prolećnog dela sezone, uglavnom ulazi u igru kako bi popunio suprotnu stranu.

Međutim, možda za Viga na kraju sve ispadne dobro, pošto ga, prema pisanju medija u ovoj zemlji, čeka nova šansa u Riveru.

Trener Martin Demikelis zadovoljan je da će mu se Vigo staviti na raspolaganje i voljan je da ga ima u timu, pošto je to trenutno deficitarno mesto u timu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OVAKO IZGLEDA SISTEM: De La Fuente ušao u istoriju!

Španija je osvojila četvrtu titulu šampiona Evrope pošto su u finalu savladali Englesku 2:1. Selektor Luis De La Fuente, ovim...

POVEZANE OBJAVE