JESENJA ČAROLIJA NA KLIK OD TEBE! Pridruži se i preuzmi iPhone 15, iPhone 14 ili Apple Watch!

Pridruži se i postani deo Zlatne Jeseni u Meridianu!

Meridian nastavlja svakim danom da dokazuje svoje mesto lidera u regionu u oblasti online slot igara. U prilog tome govori fantastična promocija, Zlatna jesen, koja će obradovati sve igrače podjednako.

Pridružite se i vi, zaigrajte slot/live dealer/poker igre i možete osvojiti nestvarne nagrade. Glavna premija je iPhone 15!

Postavite svoje uloge na 20 DINARA i svakim odigranim spinom ćete napredovati na rang-listi najbolje plasiranih igrača. 100 DINARA kumulativno uloženih vam donose dodatan poen kojim ćete napredovati na listi najboljih.

Pored glavne nagrade koju osvaja pobednik, biće nagrađena još dva igrača! Možete osvojiti i iPhone 14 kao i Apple Watch.

Takmičenje traje do 26. novembra. Dobro došli, preuzmite svoju nagradu.REGISTRUJTE SE U MERIDIANU, a par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

FSS dao punu podršku Stojkoviću, usvojeno pravilo “dva bonusa”

FSS je održao sednicu Izvršnog odbora na kojima se raspravljalo onome što je učinjeno na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj,...

POVEZANE OBJAVE