Partizan na krilima Avramovića savladao Albu!

U okviru 9. kola Evrolige, Partizan je savladao Albu rezultatom 89:74.

Bolje je Partizan ušao u meč, Kaminski je upisao četiri poena, dva je dodao Naneli. Na drugoj strani prva dva napada Albe koja su išla na Kumanđea, nisu prošla, ali jesu naredna dva za izjednačenje.

Ipak crno-beli su uspeli da se odlepe, prvo je Kaminski postigao trojku, a zatim to isto je uradio i Naneli. Dobar napad Partizana koji je krunisao Naneli otvorenim šutem za tri, uzvratili su gosti posle ofanzivnog skoka Timana – trojkom Sterlinga.

I Olinde je pogodio trojku – za prvo vođstvo Berlinaca, Avramovović je ušao u igru, postigao trojku i rezultat na kraju prve deonice je bio 18:20 u korist gostiju.

U drugoj deonici je usledio pravi šuterski obračun Avramovića i Šnajdera, a Partizan je uspeo da stvori prednost zahvaljujući srpskom reprezentativcu. Mučili su se i jedni i drugi u napadu, domaći su povećali prednost na šest poena razlike, ali uspela je Alba to da smanji, a na poluvremenu je rezultat bio 43:40 u korist crno-belih.

I u trećoj deonici su se mučili i jedni i drugi. Gosti su napravili seriju 6:2, ali Partizan je uspeo da se vrati trojkom Anđušića, Ledej je potom bio precizan sa linije slobodnih bacanja. Uspeli su crno-beli konačno da dođu do svoje igre, Doužer je takođe bi precizan sa linije slobodnih bacanja, a rezultat na kraju treče deonice je bio 65:55.

U poslednjoj deonici crno-beli su zaigrai bolje, održavali su prednost i došli do važne pobede, a rezultat na kraju meča je bio 89:74.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Podela bodova u derbiju kola (VIDEO)

Fudbaleri Rome i Juventusa remizirali su 1:1 u okviru 35. kola Serije A. Meč je počeo žustro. Već u 4....

POVEZANE OBJAVE