Vujošević nema dilemu: Partizan je tim za velika dela

Porazi od Igokee i Bajerna iz Minhnea uznemirili su navijače Partizana, ali trofejnog trenera Partizana Duška Vujoševića to ne brine.

Trofejni trener smatra da dolaze bolji dani za tim Željka Obradovića.

– Iznenađen sam reakcijama jednog dela Partizanovih navijača posle poraza, najpre posle meča sa Igokeom, a posebno nakon jučeranjeg neuspeha od Bajerna. Međutim, nakon ovog meča siguran sam da će sezona biti uspešna. Nije Partizan otišao u Minhen s obavezom da pobedi, Bajern se sprema za novu velelepnu halu, doveli su novog trenera, imaju solidan budžet… Dakle, očekivana je otvorena utakmica u kojoj će odlučiti jedna lopta.

Duško Vujošević smatra da je Partizan dobio veliko pojačanje u vidu centra Kabokla, a očekuje se da i povratak Pantera još više pojača crno-bele.

– Zašto sam siguran da će Partizan imati dobru sezonu? Zbog toga što je dobio veliko pojačanje u vidu centra Bruna Kabokla, koji poseduje fantastične fizikalije. On mora da nauči da koristi kontakt pod košem u napadu. Onog trenutka kada ga Željko bude uključio u sistem odbrane od pikenrola u odnosu na njegove kvalitete i kad se u ekipu vrati Panter, to će biti tim za velika dela. Mora da se ima strepljenja kao što velika većina navijača ima i siguran sam da će sezona biti dobra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Samir Handanovič uživo pratio veliki derbi hrvatskog fudbala: Evo koga je skautirao skaut milanskog velikana

Rijeka je u 32. kolu HNL-a izgubila u Zagrebu od Lokomotive rezultatom 3:1 i napravila veliki kiks u borbi...

POVEZANE OBJAVE