Nesuđena “Srpkinja” dovela Tursku na vrh, a sada je upitna za nastup na Olimpijskim igrama

Kubanska odbojkašica Melisa Vargas bila je blizu da obuče dres reprezentacije Srbije, usled nezahvalne ideološke situacije u njenoj zemlji, koja se odražava i na status sportista.

Ipak, na kraju se odlučila da zaigra za Tursku, gde je dugo godina nastupala za Fenerbahče.

Taj potez se višestruko isplatio ovom nacionalnom timu, pošto ih je predvodila do zlata u Ligi nacija i na Evropskom prvenstvu.

Međutim, ona je propustila tri poslednje utakmice za svoj Tjanđin zbog povrede ramena.

To je veoma zabrinulo tursku sportsku javnost, pošto, prema pisanju tamošnjeg “Volejbol Magazina”, postoji mogućnost da je u pitanju teška povreda zbog koje bi mogla da ne nastupi na Olimpijskim igrama u Parizu, za koje su Turkinje obezbedile vizu na turniru nakon prvenstva Evrope i tako kompletirale sjajnu godinu.

Vargas već drugu godinu zaredom nastupa u Kini u prvom delu (evropske) sezone. Drugi deo prošle sezone provela je u Fenerbahčeu, gde je igrala i ranijih godina.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Košarkaš Studentskog centra prijavljen za NBA draft!

Mladi košarkaš Studentskog centra Luka Bogavac prijavio se za ovogodišnji NBA draft, saopštio je njegov menadžer Miško Ražnatović. https://www.sportskacentrala.com/2024/04/28/jos-jedan-igrac-mege-se-prijavio-za-nba-draft/?swcfpc=1 Bogavac...

POVEZANE OBJAVE