Vlahović: Imamo kvalitete, imamo dobru ekipu

Fudbaleri Srbije igrali su nerešeno sa Bugarskom u poslednjem kolu kvalifikacija za EURO 2024. a rezultat je bio 2:2.

Srbija nije blistala ali je izborila plasman na Evropsko prvenstvo, a svoje viđenje izneo je nekadašnji igrač Partizana a sada Juventusa, Dušan Vlahović.

Imamo jako kvalitetnu ekipu i sigurno smo mogli da ovo rešimo ranije. Na kraju, najbitnije je da smo se plasirali na Evropsko prvenstvo i trebalo bi, kao što je kapiten Tadić rekao, da nam ovo postane navika. Imamo kvalitet, imamo dobru ekipu. Ne treba da budemo samo učesnici, nego da idemo na velika prvenstva kao ekipa koju durge reprezentacije gledaju kao dobrog i velikog rivala, rekao je Vlahović i dodao:

-Potrebno nam je pre svega iskustvo. Igraš jedno prvenstvo, pa preskočiš drugo, pa igraš jedno, pa preskočiš dva. Ovo će nam dati kontunitet. Imamo mladu ekipu pre svega. Najpotrebnije nam je iskustvo. Da znamo kada treba da se zatvorimo, kada da napadnemo, sve to dolazi sa iskustvom. Imamo ozbiljnog seltektora, starije igrače koji imaju ozbijne karijere i igraju već dugo zajedno, mi se trudimo da od njih pokupimo što više, kazao je Vlahović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vojvodina se oglasila saopštenjem: Ozbiljna liga ovo sebi ne bi smela da dozvoli

Vojvodina je izdala saopštenje povodom dešavanja u finalnoj seriji ABA 2 lige. Spartak je na domaćem terenu u drugom meču...

POVEZANE OBJAVE