Čuveni igrač Bajerna najavio MEGALOMANSKI transfer: “Neće još dugo biti u Italiji!”

Proslavljeni francuski reprezentativac i bivši igrač Bajerna iz Minhena Vili Sanjol, sada je selektor Gruzije, gde vodi 22-godišnjeg Kviču Kvarackeliju, zvezdu Napolija.

U svojoj prvoj sezoni u dresu Napolija, Kvara je bio najbolji igrač ekipe koja je na jug Italije nakon 33 godine donela dugo čekani Skudeto, a na kraju je nagrađen priznanjem za najboljeg igrača Serije A.

Nakon sezone sa 14 golova i čak 17 asistencija, za Gruzina je interesovanje pokazalo niz giganata, ali Napoli je ekspresno reagovao i povećao primanja mladom ofanzivcu, kako bi ‘Kvaradonu’ barem još neko vreme zadržao u svojim redovima.

Ali, Sanjol smatra kako neće još dugo ostati u Italiji: “Kvarackelija igra u sjajnom klubu, ali i giganti poput Barselone, Real Madrida i Bajerna su se sada zainteresovali za njega. Igranje za te klubove je san za svakog igrača.”

Kvarackelijina tržišna vrednost trenutno iznosi 90 miliona evra, ali realno je očekivati kako će potencijalni kupac na račun Napolija morati da uplati cifru veću od 100 miliona evra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lazetić zadovoljan nakon pobede: To je za moje igrače velika stvar

Fudbaleri TSC-a pobedili su Partizan rezultatom 2:1 u okvikru 32. kola Superlige Srbije u Humskoj Nakon pobede svoje viđenje utakmice rekao je trener...

POVEZANE OBJAVE