Đorđe Ivanović izneo očekivanja pred susret sa Napretkom

U narednom kolu Superlige Srbije, fudbaleri Čukaričkog će odmeriti snage sa Napretkom iz Kruševca.

 Biće ovo meč od velikog značaja za oba tima, eventualni trijumf bi i “brđanima” i Kruševljanima doneo značajan pomak na prvenstvenoj tabeli.

– Imali smo napokon nešto više vremena za odmor, ali i pripremu narednih susreta, koji će za nas biti od velikog značaja. Imamo težak raspored, ali sada treba da razmišljamo samo o gostovanju u Kruševcu. Nikad nije bilo lako proitv Napretka, bez obzira da li su u gornjem delu tabele, ili su nešto lošije plasirani. Sa stadiona pod Bagdalom se teško odnose bodovi, svesni smo toga, ali i Čukarički ima svoje kvalitete, istakao je Đorđe Ivanović i dodao:

– Superliga je ove sezone izuzetno zanimljiva, za sada su se izdvojili večiti rivali, ostali timovi su prilično blizu. Mi smo na primer pobedili Crvenu zvezdu, odigrali odlično protiv Partizana, a gubili smo bodove na nekim mečevima na kojima smo bili favoriti. Dakle, u našem šampionatu ne postoje lakši i teži mečevi, i tako pristupamo i duelu u Kruševcu. Sa maksimalnom ozbiljnošću od prvog minuta susreta, uz činjenicu da ćemo mnogo toga iz prethodnog perioda morati da popravimo u našoj igri. Znamo gde smo grešili, isto tako svesni smo da imamo dovoljno kvalitetenih igrača i da će mnogo toga i od nas zavisiti.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE