EURO 2024 – SVE NA JEDNOM MESTU: Kada je žreb, kako do ulaznica i koja je kvota da Srbija postaje šampion?

Obećao je selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, da će odvesti „Orlove“ na EURO u Nemačkoj i – obećanje je ispunio.

Izdanje „Orlova“ u Leskovcu, gde su dočekali fudbalere Bugarske, će se brzo zaboraviti, jer iako nije bilo blistavo – bilo je dovoljno da se obezbedi karta za Nemačku.

Već sada moramo krenuti da pravimo planove za Evropsko prvenstvo, prvo za Srbiju posle 24 godine, te se već sada na neki način može nazvati istorijskim. Pa, šta je to što je neophodno da već sada znamo o novom takmičenju?

Uskoro će se znati svi učesnici EURO 2024, a nakon toga, tačnije 2. decembra održaće se i žreb i to u prelepom zdanju Filharmonije na Elbi, u Hamburgu. Nakon toga saznaćemo i u kojoj grupi će se naći „orlovi“, kao i u kom gradu će se igrati, što znači da uskoro može početi i rezervacija ulaznica.

A, kako će se vršiti rezervacija i kupovina karata? Registracija i apliciranje za ulaznice na sajtu UEFA počinje 1. decembra i trajaće do 12. decembra 2023. godine. i to je rok koji mora da se ispoštuje i ko u tom terminu ne aplicira – najverovatnije neće moći naknadno da nabavi ulaznice. Apliciranje će biti moguće za sve utakmice na turniru, a preko jednog naloga moguće je aplicirati za najviše četiri ulaznice po utakmici.

I imamo još jednu vest za vas – već sada su poznate kvote za osvajače EURO!

Sportska kladionica Meridian je prva izašla sa kvotama za osvajače Evropskog prvenstva i to sa NAJVEĆIM KVOTAMA:

Engleska – kvota 4.90

Francuska – kvota 5.25

Nemačka – kvota 7.55

Španija – kvota 8.05

Srbija – kvota 65

Italija – kvota 16.5

Hrvatska – kvota 27.5

Celokupnu ponudu možete pogledati na sajtu meridianbet.rs, a pre toga – ne zaboravite da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 DINARA i to POTPUNO BESPLATNO!

Kladite se u Meridianu i spremni dočekajte EURO!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Kejn jasan: “Menjao bih sve što sam do sada ostvario u karijeri za pobedu”

Reprezentativac Engleske i napadač Bajerna Hari Kejn je fudbaler koji tokom karijere nije osvojio nijednu titulu, a večeras će...

POVEZANE OBJAVE