Ataman puca od samopuzdanja: Poručio navijačima Panatinakosa da kupe karte za F4

Trener Panatinakosa Ergin Ataman je na predstavljanju novog generalnog sponzora gečkog kluba, kompanije AKTOR koja će se ubuduće pojavljivati u sklopu imena šestostrukog prvaka Evrope, pozvao navijače da već sada razmišljaju o kupovini ulaznica za Fajnal for Evrolige.

-Napašćemo titulu, rekao je Ataman, dvostruki prvak Evrope sa Anadolu Efesom.

Cela Evropa priča o atmosferi u Panatinaikosovoj dvorani, naročito onoj u utakmici sa Virtusom, ali i generalno o tome kako su navijači dominirali Evroligom prethodnih sezona. Ovo je jedan od klubova koje prati najviše navijača u Evropi. Na društvenim mrežama svi pričaju o atmosferi na našim utakmicama, hvalio je Ataman atmosferu u dvorani „OAKA“.

-Hajde da čestitamo našoj upravi i sjajnim sponzorima na ovoj ceremoniji. Ovo je veoma važno jer… Jer ću zatražiti malo više novca za humanitarne svrhe, rekao je i dodao:

-Trude se da nam daju sve da bismo izgradili veliki tim. Partnerstva sa velikim kompanijama su važna. Oni razumeju koliko je Panatinaikos važan i svako partnerstvo otvara put novoj saradnji u budućnosti, pričao je Ataman, a onda u svom stilu poslao poruku navijačima koji trofej Evrolige čekaju od 2011. godine.

Veoma brzo bićemo rasprodati na svim utakmicama. Dajte našim navijačima da kupe karte za predstojeće mečeve, za plej-of takođe, a možda i za Fajnal for. Borićemo se za titulu prvaka Evrope, zaključio je Ataman.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Embid nakon poraza pričao o Denveru: Pogledajte Jokića i Mareja

Košarkaš Filadelfije, Džoel Embid smatra da je kratko vreme koje je aktuelni tim Filadelfije proveo zajedno ključ ovogodišnjeg neuspeha. Oni...

POVEZANE OBJAVE