BEZ DLAKE NA JEZIKU: Rade Bogdanović o Piksiju

Fudbalski analitičar Rade Bogdanović gostovao je na televiziji K1, gde je sumirao svoje utiske nakon odlaska reprezentacije Srbije na EURO.

On je rekao da je odlazak na EURO veliki uspeh, pogotovo što je stanje u srpskom fudbalu katastrofalno.

-Odlazak na EURO je sam po sebi jako veliki uspeh, pogotovo što imamo katastrofalno stanje u domaćem fudbalu. Liga nam je jako loša, ne liči ni na šta. Vidite Crvenu zvezdu na šta liči, vidite Partizan na šta liči, sve ostale klubove. U ovom momentu je reprezentacija jedna svetlost, jedan sjaj za opštu situaciju i atmosferu u srpskom fudbalu, rekao je Bogdanović na početku razgovora.

O selektoru Srbije Draganu Stojkoviću je rekao.

– To je jako dobar uspeh, ali isto tako treba reći da nas je Gospod Bog pogledao, imali smo laku grupu. Piksi je talična osoba, ja sam malo sreo ljudi u životu da su tako talični, a da sad kažem da je veliki stručnjak, ne mogu to da kažem. On jeste bio veliki fudbaler. Fudbaler i stručnjak su dve različite stvari. Dragan je počeo svoju trenersku karijeru u Japanu, napravio uspeh, otišao u kinesku nedođiju kod brata Si Đinpinga kad su odlučili da naprave od kineske lige nešto što ne možete da napravite. Sad da ga poredim sa Boškovom, Ivicom Osimom, neprimereno bi bilo, pa i on bi sam to rekaoizjavio je Bogdanović gostujući na televiziji K1.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Podela bodova u derbiju kola (VIDEO)

Fudbaleri Rome i Juventusa remizirali su 1:1 u okviru 35. kola Serije A. Meč je počeo žustro. Već u 4....

POVEZANE OBJAVE