Đere i Lajović saglasni: Nole nam uliva samopuzdanje

Tenisku reprezentaciju Srbije očekuju mečevi u Dejvis kupu. Naš tim je pojačan najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem koji je kako ističu ostali igrači ulio zapomouzdanje u ekipu.

Dušan Lajović je otkrio kako teku pripreme za meč sa Velikom Britanijom.

-Super smo se snašli. Došli smo u nedelju u Malagu, a i trenirali smo nedelju dana u Beogradu pre puta. Nadam se, sada kada smo kompletni, dobrom susretu protiv Britanaca. Svi igrači su spremni da zaigraju i trebalo bi da iskoristimo tu dobru energiju i samopouzdanje koje nam Novak donosi posle izuzetne sezone. Nadam se najboljem mogućem takmičarskom početku ove nedelje, rekao je Lajović.

Tim je satkan od mladosti i iskustva. Pojačan je i stručni štab?

–Za sada sve funkcioniše savršeno. Troicki, Tipsarević i Bozoljac su uspeli da nađu spoj kako je najbolje pristupiti igračima i kako da se izuče maksimum od svakog pojedinca. Videćemo kada počnu mečevi, ali prvi put imamo ovako veliki stručni štab što može samo da nam koristi”.

Laslo Đere je istakao da je naš tim spreman za izazove koje ih očekuju.

-Jesmo, spremni smo. Svi smo došli sa istom motivacijom u Malagu. Želimo da pružimo maksimum, a tu je i Nole, u neverovatnoj formi, imao je sjajnu godinu. I ja sam imao dobru godinu, kao i Lajović i Kecmanović i Međedović, tako da mislim da smo svi spremni, poručio je Laslo Đere.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Otkazan sastanak upravnog odbora Partizana

Sednica Upravnog odbora FK Partizan, koja je trebalo da bude održana danas, otkazana je u poslednjem trenutku. Kako javlja Kurir,...

POVEZANE OBJAVE