Kapiten Tadić iskreno: Svesni smo da moramo bolje

Fudbalska reprezentacija Srbije se plasirala na Evropsko prvenstvo nakon 24 godine. Kapiten srpskog tima, Dušan Tadić je istakao da je naš tim svesan da mora bolje u mečevima koji predstoje.

-Najbitnije od svega je da smo ostvarili dugo željeni cilj. Čekali smo 24 godina na Evropsko prvenstvo i moramo da budemo zadovoljni što smo uspeli. Što se tiče igre, mogli smo da pružimo mnogo više. Svi smo svesni toga. Imaćemo dovoljno vremena da analiziramo propuste i ispravimo nedostatke, rekao je Tadić. 

Kapitenu Srbije nedostaje još samo jedan meč da se izjednači i samim tim još dva da prestigne Branislava Ivanovića po broju nastupa za nacionalni tim.

-Mnogo puta sam rekao da mi rekord apsolutno ništa ne znači. Bitna su učešća na SP i EP. Želimo da nas ljudi pamte po uspehu i uživaju u našim igrama i ponašanju. Važno je da budemo primer i inspiracija mlađim naraštajima, rekao je Tadić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Miralem Pjanić završio reprezentativnu karijeru

Bosansko-hercegovački fudbaler Miralem Pjanić, objavio je da se oprostio od reprezentacije. - Posle 16 godina za moju Bosnu i Hercegovinu...

POVEZANE OBJAVE