Vojvodina izdala saopštenje pred meč sa Zvezdom

U okviru 16. kola Superlige Srbije, fudbaleri Vojvodine će dočekati ekipu Crvene zvezde na “Karađorđu”.

Prodaja katara za ovaj meč će početi u četvrtak, 23.11, saopšteno je iz novosadskog kluba.

Ulaznice po ceni od 1.500 (zapad), 800 (istok), 800 dinara (sever) i 800 dinara (jug) prodavaće se po sledećem rasporedu:

Četvrtak: na prodajnim mestima kompanije „GIGS TIKS“ u Novom Sadu, od  9:00 do 19:30 časova moći će da se kupe ulaznice za zapad, istok i jug.

Petak: na prodajnim mestima kompanije „GIGS TIKS“ u Novom Sadu, od 9:00 do 19:30 časova moći će da se kupe ulaznice za zapad, istok i jug.

Subota: na blagajni između južne i zapadne tribine „Karađorđa“, od 13 časova do početka utakmice moći će da se kupe ulaznice za zapad; na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana „Ognjište“), od 13 časova do početka utakmice moći će da se kupe ulaznice za istok; u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini „Karađorđa“, u petak, od 10 do 18 časova moći će da se kupe ulaznice za sever, kao i na kapiji severa pre početka utakmice u subotu.

Vlasnici sezonskih karata za zapad mogu da preuzmu besplatne pozivnice za zapad u navijačkom šopu na dan utakmice.

Fudbalski klub Vojvodina posebno napominje da je, iz bezbednosnih razloga i u dogovoru sa policijom, odlučeno da zapadna, istočna i severna tribina budu predviđene za navijače Vojvodine. Na zapadnu, istočnu i severnu tribinu stadiona neće biti dozvoljen ulaz osobama sa obeležjima FK Crvena Zvezda.

Takođe iz bezbednosnih razloga, kupovina ulaznica će biti moguća samo uz ličnu kartu na uvid, a jedno lice će moći da kupi maksimalno četiri ulaznice.

Kapije stadiona biće otvorene dva sata pre početka utakmice, a fudbalski klub Vojvodina poziva sve gledaoce da na vreme obezbede svoju ulaznicu i ranije uđu na stadion, kako bi se izbegle bespotrebne gužve prilikom ulaska, kao i da svoj klub bodre sportski i u duhu fer-pleja, izbegavajući bilo kakvo nedolično i neprikladno ponašanje, saopštila je Vojvodina.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku