Delije izdale saopštenje: ” To je ovaj momenat”

Sutra od 20 i 30 košarkaši Crvene zvezde dočekuju Armani u okviru 10. kola Evrolige, dok će fudbaleri u subotu gostovati Vojvodini u Novom Sadu.

Povodom toga, oglasili su se navijači Crvene zvezde koje prenosimo u celosti:

U petak i subotu nas očekuju dva jako bitna meča i nema sumnje da će Arena biti ispunjena ponovo do poslednjeg mesta, sa početkom u 20:30 časova, protiv Armanija. 

U subotu nastavljamo borbu za titulu. Svi smo svedoci da imamo dobre igrače i da znaju da igraju fudbal ali da ne ide uvek tako lako kako mislimo da će ići. Bez naše pune tribine iza gola u Novom Sadu i zapadne tribine stadiona Karađorđe, naša borba neće imati pun smisao. Jako teško gostovanje fudbalski gledano, prepreka koju moramo da pređemo! 

-Ovo je prvenstveno izazov za Novi Sad, a i ostatak Srbije, da dođu u maksimalnom broju ali ništa manje i poziv za sve Beograđane koji sebe smatraju navijačima našeg kluba. U ovakvim situacijama se ne postavlja pitanje gde ćemo biti u subotu od 16 časova jer osećamo da je bitno.Nakon ovog ispita koji moramo da pređemo i na terenu i na tribini, čeka nas put u Bern.

Dakle, ako je u skorijoj prošlosti bila potrebna pomoć timu, to je ovaj momenat, da dišemo kao jedan i da guramo i fudbal i košarku u pravcu u kome zaslužuju! Svi u Arenu, svi na stadion Karađorđe.”

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tuhel jasan: Ta priča je završena

Aktuelni trener fudbalera Bajerna Tomas Tuhel izjavio je da neće da se predomisli i istakao da će sigurno da...

POVEZANE OBJAVE