Milošević nakon žreba za baraž: Ima i pozitivnih i negativnih stvari

Danas je u Nionu održan žreb plej-ofa kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje se naredne godine igra u Nemačkoj.

Na izvlačenju reprezentacija Bosne i Hercegovine izvukla je Ukrajinu, a nakon žreba oglasio se njihov selektor i nekadašnji reprezentativac Jugoslavije, Savo Milošević.

-Ima i pozitivnih i negativnih stvari. Negativno je što smo u polufinalu izvukli jednu od najjačih ekipa, koja se nalazi ovde među ovih 12 selekcija. To će sigurno biti jako težak meč, svi znamo kvalitete Ukrajine. Ukrajina je vrlo lako molga da se plasira i kroz grupu u kvalifikacijama, rekao je Milošević i dodao:

-Sa druge strane, igramo kući i prvu i, nadam se, i drugu utakmicu, što jeste prednost u ovakvim utakmicama. Možemo biti umereno zadovoljni. Imamo dve utakmice kući, a ako želimo na EURO, to je velika stvar. Neće biti lako i znali smo da neće biti lako, bez obzira na protivnika i da nije to Ukrajina. Ovakav tip baraža je uvek komplikovan i na jednu utakmicu je jako teško, odnosno psihološki i fizički zahtevno. Tu nema velikih favorita, tako da mi je drago što obe utakmice igramo kući, jasan je nekadšnji trener Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEDOVOLJAN TRIPL DABL JOKIĆA: Lejkersi prekinuli crni niz protiv Denvera! (VIDEO)

Košarkaši Denvera nisu uspeli da iskoriste prvu meč loptu za plasman u polufinale zapadne konferencije. Lejkersi su posle 11 uzastopnih...

POVEZANE OBJAVE