Đoković o sukobu sa navijačima: Prešli su granicu

Najbolji teniser sveta je nakon pobede nad Kameronom Norijem ušao u verbalni sukob sa navijačima Velike Britanije, a nakon toga je na konferenciji za medije objasnio šta se zapravo dogodilo.

-Ceo meč… Nepoštovanje navijača, ali na to moram da budem spreman u Dejvis kupu. Nekada se pređe granica, u žaru borbe sam i ja reagovao, pokazao da ne dozvoljavam takvo ponašanje. Mogu da rade šta hoće, ali odgovorio sam. Probao sam da dajem intervju, oni su namerno udarali u bubnjeve kako se ne bih čuo, pokušali su da me iritiraju tokom celog meča. Eto, proćaskali smo na kraju, rekao je Đoković.

Mnogo lepše je bilo ono što se desilo neposredno po završetku meč, a to su Novakovi poljupci ka tribinama.

-Porodica donosi energiju koja mi je preko potrebna. Kasno je za decu, ali ostali su – znao sam gde sede, poljupci su bili za njih, za celu porodicu. Poseban je osećaj predstavljati zemlju, uz prijatelje, drugačije je od onoga što smo navikli. Zahvalan sam što sam doprineo ovoj pobedi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LE: Bajer hita ka novom trofeju, Marselj i Atalanta remizirali (VIDEO)

Odigrane su prve polufinalne utakmice u Ligi Evrope, a najzadovoljniji može biti Bajer iz Leverkuzena. Nakon što su obezbedili...

POVEZANE OBJAVE