Mesina o spornoj izjavi: Žao mi je što su u Srbiji to shvatili na loš način

Trener Olimpije iz Milana je pre izvesnog vremena bio glavna tema u medijima jer je navodno izjavio da Šabaz Nejpir ima želju da se vrati u ivaj klub.

To je podiglo mnogo pažnje, oglasio se i Nejpir koji je to sve demantovao, a sada je Mesina za Meridian sport sve objasnio.

-Našalio sam se: Verovatno bi sada (Šabaz) voleo da je sa nama. Novinar je to pustio kao izjavu. Ako ste primetili, nije bilo reakcije od strane tog novinara. To vam dovoljno govori. Ne, to vam govori sve, istakao je on.

Da li Vam sve to lično smeta?

-Naravno! Naravno!“, podiže ton inače tihi (van terena) Mesina. „Imam najveće poštovanje prema Šabazu. Došao je u Milano, igrao vrlo dobro, osvojili smo zajedno titulu protiv velikog tima kakav je Virtus… I naravno da smo želeli da ostane u klubu, bili smo tužni što nismo uspeli da ga zadržimo. Ali, to je život. Hteo je da dođe u Crvenu zvezdu i želimo mu sve najbolje. Bilo mi je ekstremno žao zbog toga što se desilo. I, ponoviću, vrlo je zanimljivo da nije bilo nikakvog odgovora od strane novinara. Vi obično imate poslednju reč…

U Srbiji sve to nije najbolje prihvaćeno?

-Žao mi je što su ovde to shvatili na loš način. Ali, tu nema ničeg više osim maksimalnog poštovanja prema Šabazu, dodao je Mesina.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA liga donela odluku: On je najbolji trener elitnog takmičenja

Trener košarkaša Oklahome Mark Dagnolt proglašen je za najboljeg trenera u NBA ligi, objavilo je to takmičenje. Dagnolt je predvodio...

POVEZANE OBJAVE