Popović pred Zvezdu: Želimo da ovo ponovo bude pravi derbi

U okviru 16. kola Superlige Srbije, Vojvodina će na svom terenu dočekati Crvenu zvezdu. Šef stručnog štaba kluba iz Novog Sada Ranko Popović je izneo očekivanja pred ovaj meč.

Ovo je lepa prilika za sve nas da pokažemo ono što smo radili do sada, da to nadogradimo i napravimo korak dalje. Ne treba trošiti reči na Zvezdu, s obzirom na to kakav igrački kadar imaju i da igraju Ligu šampiona. Na svakoj poziciji imaju po dva-tri odlična igrača i koga god da izvedu, to je sastav koji se bori za titulu. Međutim, verujem da ćemo imati odgovor. Tokom ove pauze, bez obzira na sve probleme, a bilo ih je i sa vremenskim uslovima, imam minimalne primedbe. Radili smo dobro, a ja više volim da radimo nego da pričamo i da to pokažemo na terenu, pa neka bude tako i sutra, rekao je on.

Vojvodina već deset godina nema pobedu nad Crvenom zvezdom u Novom Sadu, ali se Popović ne obazire na to.

Ne interesuje me taj podatak, nisam bio tu proteklih 10 godina i ne bih se bavio statistikom. Ovo nije neka prepotencija ili arogancija, nego takmičarski stav. Radimo na tome da uvek idemo na pobedu. Bez uvrede, želimo da ovo ponovo bude pravi derbi i da Zvezda od ovog trenutka počne da oseća nelagodu kada dolazi u Novi Sad.

Strateg Stare dame je zadovoljan načinom na koji njegova ekipa u poslednje vreme dolazi do rezultata.

Bitno je i šta smo pokazali, a ne samo rezultat. Intersuje me način na koji smo do njega došli do i daje mi za pravo da očekujemo Vojvodinu takmičarski raspoloženu, koja će da igra jednako i kod kuće i na strani. Želimo da igramo napadački, disciplinovano i pre svega takmičarski, a ako bude tako, možemo da očekujemo dobar rezultat.

Meč Vojvodine i Zvezde se igra u subotu od 16 sati.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Podela bodova u derbiju kola (VIDEO)

Fudbaleri Rome i Juventusa remizirali su 1:1 u okviru 35. kola Serije A. Meč je počeo žustro. Već u 4....

POVEZANE OBJAVE